Healthcare professionals having a discussion in the corridor of a hospital

Oplossingen

Ons doel is om via innovatieve toepassing van medische vacuümtechnologie het leven van professionele zorgverleners en patiënten te vergemakkelijken en resultaten te verbeteren.

Hoe kunnen we u van dienst zijn?

NEEM NU CONTACT MET ONS OP

In de overzichtsbrochure vindt u alle producten en systemen die wij onze klanten in een breed spectrum aan medische specialisaties leveren.

Medela’s Thopaz+ zet een nieuwe zorgstandaard voor thoraxdrainagetherapie. Anders dan analoge systemen regelt het systeem op betrouwbare wijze de druk die op de borst van de patiënt wordt toegepast en monitort het digitaal (en stil) kritische therapie-indicatoren. Uit klinische gegevens blijkt dat Medela's thoraxdrainagetherapie de resultaten verbetert en de zorgverlening stroomlijnt.

Producten

Medela biedt efficiënte oplossingen voor negatieve druktherapie die de toepassing en het beheer van NPWT vereenvoudigen – zodat professionele zorgverleners de genezing van hun patiënten kunnen bevorderen.

Professionele vacuümoplossingen

Vloeistofopvangsysteem

Medela biedt hygiënische en efficiënte vloeistofopvangsystemen, zowel disposable als herbruikbare modellen voor specifieke vacuümtoepassingen. Een uitgebreide reeks accessoires maakt het assortiment compleet.

Vacuümbevalling

Er kunnen diverse technieken worden toegepast om vrouwen bij een bevalling te ondersteunen. Vacuümextractie en cupbevalling zijn procedures waarbij een vacuümapparaat wordt gebruikt om de moeder bij de bevalling te ondersteunen. Het kunnen alternatieven zijn voor de tangverlossing of keizersnede.

We bieden diverse integratieniveaus om oplossingen optimaal aan uw toepassingen aan te passen.
We werken samen met mondiale marktleiders – passen oplossingen op basis van vacuümtechnologie aan voor specifieke toepassingen en leveren end-to-endoplossingen waardoor u op uw expertisegebied kunt blijven innoveren.

Neem contact met ons op

Kijk hier voor uw lokale Medela kantoor en alle contactinformatie.

NEEM NU CONTACT MET ONS OP